Yalnızca açıklamanız, seçtiğiniz görsel ve burada gösterilen bilgiler kaydedilir. Görselin dosya adı ve ek dosya bilgileri gönderilmez. Kayıtları yetkili destek ekibi 30 gün boyunca görebilir.